Mijn favorietenWat is mijn woning waard? 


Heb je verhuisplannen? En wil je graag weten wat jouw huis zou kunnen opbrengen in de huidige markt? Bij Bastiaan Makelaardij krijg je altijd eerst een waardebepaling. Gratis en geheel vrijblijvend.
De totstandkoming van deze waarde zullen wij in een gesprek persoonlijk toelichten, zodat jij kan beslissen of je met ons in zee wilt gaan. 


Vraag hieronder de gratis waardebepaling aan door het formulier in te vullen. Je kunt ook direct een afspraak maken via 0299-231060. En onthoud; een waardebepaling bij Bastiaan Makelaars is altijd gratis. Wat houdt een waardebepaling precies in?

Er zal een makelaar van Bastiaan makelaardij Purmerend bij je langskomen om je woning op te nemen. De makelaar zal vervolgens een advies verkoopprijs bepalen na schatting van de waarde van jouw woning. Let op, dit is dus GEEN taxatie!


De waardebepaling is o.a. gebaseerd op:
  • Vergelijkbare woningen
  •  Staat van onderhoud
  • Omgeving
  • Kadastrale gegevensJouw kansen op de woningmarkt!

 

Door alle sterke en verbeterpunten van jouw huis te benoemen zal de makelaar samen met jou gaan zorgen voor een optimale verkoop. De verkoop strategie zal worden bepaald aan de hand van jouw verhaal en de opgenomen punten van jouw huis. Aan de hand van deze punten zal de makelaar jouw advies verkoopprijs gaan bepalen. Het is nu aan jou, of je de samenwerking aan wilt gaan met Bastiaan Makelaardij Purmerend.
 

Bel mij

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring