Mijn favorieten

 


Bastiaan Makelaardij in de regio Purmerend 


Wij gaan voor de aandacht die jij verdient


Het aankopen of verkopen van een huis is niet iets wat je dagelijks doet. Vaak gaat het om een flink bedrag en dat vereist een hoge betrokkenheid van de makelaar. Bij Bastiaan Makelaars Purmerend begrijpen wij dat en bieden wij altijd de aandacht die jij verdient.
 


Hoe wij dit doen? 

Door als klein bedrijf garant te staan voor korte en directe communicatielijnen, een open en betrokken samenwerking en een enorme dosis slagvaardigheid.

Als makelaar zijn wij actief in de regio Purmerend, Graft-de Rijp, Beemster en Zeevang. Vanuit onze locatie aan de Weerwal in Purmerend zijn we jou graag van dienst bij het verkopen- aankopen of taxeren (NWWI) van jouw woning.

 


Waarom Bastiaan Makelaars? 

  • Verkoop- of aankoopstrategie op basis van jouw situatie
  • Ervaren makelaar-taxateur met een groot netwerk in de omgeving
  • Sterke woningpresentatie door de juiste marketingmixSpreekt dit jou aan en wil je eens kennismaken? Maak dan nu een afspraak voor een vrijblijvend gesprek. 


Wij vertellen je graag meer!

Nieuwsgierig geworden en wil je eens met ons kennismaken? Dat kan! Vul het formulier hieronder in om een vrijblijvend kennismakingsgesprek in te plannen. Wij bellen je binnen 1 werkdag terug om een afspraak te maken. Liever meteen bellen? Dat kan ook via 0299-231060.                           

Bel mij

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring