Mijn favorieten

 


Aankoopmakelaar Purmerend


Een huis kopen tegen de beste prijs en voorwaarden


Je bent op zoek naar een nieuw huis in de regio Purmerend. Wij merken dat het steeds meer een uitdaging wordt niet achter het net te vissen vanwege het beperkte woningaanbod. Hierdoor worden eisen en woonwensen steeds gemakkelijker losgelaten. De makelaars van Bastiaan laten zich niet misleiden door emoties. Het is onze specialiteit om ervoor te zorgen dat jij je nieuwe huis koopt tegen de beste voorwaarden en de laagst mogelijke prijs.    


Vraag nu een kennismakingsgesprek aan en bel ons 0299-231060.

 


Wat doet een aankoopmakelaar? 

 

Heb jij inmiddels een aantal woningen bezichtigd en ben je bij één van die woningen in gedachten de woonkamer al aan het herinrichten? Dan ben je klaar om te kopen. Dit is het moment dat jij baat kunt hebben bij de expertise van een aankoopmakelaar. Het huis van jouw dromen wordt door de verkopend makelaar zo gunstig mogelijk gepresenteerd.

Wees er dan ook van bewust dat jouw roze bril opgaat zodra je een woning tegenkomt waar je enthousiast over bent. Onze aankoopmakelaar blijft objectief en zal de minpunten die jij misschien over het hoofd ziet niet negeren. Hieronder een aantal zaken waar de aankoopmakelaar jou nog meer mee kan helpen;

 


Onze aankoopmakelaar

  • Zorgt voor een scherpe onderhandeling;
  • Voorkomt dat jouw droomhuis aan je neus voorbijgaat; 
  • Signaleert bouwkundige gebreken; 
  • Biedt begeleiding en objectief advies tijdens het gehele aankoopproces;
  • Controleert de koopakte;
  • Verzorgt de afwikkeling. Ben jij nog op zoek naar een woning of wil je al een bod uitbrengen? Vraag dan nu het gratis adviesgesprek aan!


                                                                                                                                      

Gratis adviesgesprek aanvragen

Bastiaan Makelaardij start altijd met een gratis adviesgesprek. Bij het inschakelen van een aankoopmakelaar gaat het, naast de inhoud van de dienstverlening, ook om de persoonlijke klik. Dit begrijpen wij. Vul het onderstaande formulier in om een afspraak te maken of bel ons direct op 0299-231060. 

Bel mij

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring