Mijn favorieten

 


Taxatie in Purmerend en omgeving


Je woning laten taxeren kan noodzakelijk of verstandig zijn om verschillende redenen. Bij een hypotheekaanvraag wordt er vaak een taxatierapport geëist, maar ook de belastingdienst kan in bepaalde situaties een taxatierapport opvragen. Dit rapport dient altijd te worden uitgevoerd door een gecertificeerd taxateur. Heb jij net je woning verbouwd? Een taxatierapport kan vaststellen of door deze verbouwing de waarde van je woning is gestegen.Kwaliteitswaarborg


In al deze gevallen kun je terecht bij Bastiaan Makelaardij Purmerend. Onze taxaties worden voor een scherp tarief snel, grondig en valide uitgevoerd door een taxateur die lid is van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) en staat ingeschreven bij het NRVT (Nederlands Register voor Vastgoed Taxateurs). Wij taxeren woningen in een straal van 20 kilometer rondom Purmerend.
 
Maak snel een afspraak en bel ons direct op 0299-231060.


 

Veelgestelde vragen 
 

Accepteert de bank elk taxatierapport?

De bank of geldverstrekker zal niet ieder taxatierapport accepteren. Als je een taxatierapport nodig hebt om een hypotheek te krijgen, dan moet het rapport voldoen aan de eisen van de geldverstrekker. Veel geldverstrekkers eisen een valide taxatierapport. Dit betekent dat het rapport opgesteld is door een taxateur die aangesloten is bij een validatie-instituut, zoals het NWWI of de NRVT. Deze instituten waarborgen de kwaliteit van taxaties en voorkomen daarmee fraude.

 

Kan mijn eigen makelaar de taxatie verrichten?

Een eis van de geldverstrekkers naast de certificering van de taxateur, is dat zijn of haar vestiging zich bevindt in een straal van 20 km van de te taxeren woning. Zo weet je zeker dat de taxateur goed op de hoogte is van de plaatselijke omstandigheden.

 

Heb je een andere vraag? Neem gerust contact met ons op.  

 

 

Taxatie nodig?

Maak nu een afspraak voor een taxatie via onderstaand formulier. Of bel ons direct op 0299-231060.

Bel mij

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring