Mijn favorieten

Welkom bij Bastiaan Makelaardij, een gedreven NVM makelaarskantoor in Purmerend en omstreken. 


Mijn naam is Erwin Bastiaan,beëdigd en gecertificeerd makelaar/taxateur onroerende zaken. Sinds 1999 ben ik werkzaam in de makelaardij en heb sindsdien gewerkt bij diverse makelaarskantoren in de regio. Vanaf 2004 ben ik werkzaam in Purmerend en omgeving.
 

Met veel plezier begeleid ik woningeigenaren bij de verkoop , en kopers in de zoektocht en aankoop van een fijne nieuwe woning. Daarnaast taxeer ik onroerende zaken voor aankoop, financiering en verkoop van uw huis. 
 

Ik hanteer hierbij vaste tarieven die absoluut concurrerend zijn en niet voor niets is mijn slogan " Ga voor de aandacht die u verdient "
 

Doordat ik alleen werk zijn de lijnen kort en direct. Dat geld ook voor mijn stijl van werken, ik ben betrokken, duidelijk en goede communicatie staan bij mij hoog in het vaandel.
Open , eerlijk en gedreven. Met als doel zo goed mogelijk de opdracht van de klant uit te voeren.
 

Als NVM makelaar ben ik aangesloten bij Vastgoedcert , de Taxateurs Unie ,het NWWI en tevens ben ik lid van de Makelaarsvereniging Amsterdam.  
Naast het boeiende vak van makelaar ben ik getrouwd, trotse vader van 2 zoons en 1 dochter en woonachtig in Purmerend. In mij vrije tijd biljart ik.
 

Bastiaan Makelaardij is gevestigd aan de Weerwal 18 te Purmerend. U bent van harte welkom, ik sta u graag te woord!